Skönt med promenad

Nja, jag stannar här, säger Nova. Men tassa ut en tur, du syrran!
IMG_3821[1]IMG_3833[1] IMG_3849[1]  IMG_3871[1]IMG_3860[1] IMG_3879[1]

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Skönt med promenad”

  1. Klart Nova ville stanna inne. Hennes balkong är ju lika mysig som min med trätrall och lite onödigt grönt…
    Men jag har ingen matta ute! Måste nog ta en snack med Matte om det snarast!
    Nospuss

    1. Mattes mattor ute blir dock efter all sol matta i färgen… Den gamla lila mattan längst bort har inte mycket kvar av originalfärgen… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *