Cirkeln sluten för vår vän Lill-Alfons

De börjar sin karriär i Örebro och de slutar den där likaså… Med rörd röst berättade Lill-Alfons husse Per för oss att nu hade hans ståtliga Maine coon gjort sitt på utställningsbanan och med sin nya vackra rosett för ”Grand International Premier” övergår till att bli stadgad hemmakatt hädanefter!
IMG_3667
Lill-Alfons har därmed följt i spåren på sin nestor Gammelkatt Benke, och kompisen Lill-Berra, som alla tassat till Örebro och hedrats med sina titlar!
Så här såg Lill-Alfons ut på utställning hos oss i Örebro 2013:
IMG_4840
Som ni ser så har det blivit väldigt mycket ”mer katt” av honom numera, och han har en frapperande skönhet kombinerat med den mjukaste attityd man kan tänka sig. Igår hade han ingen lust att visa sig í buren men efter lite övertalning så blev det några fina foton:
IMG_3664
Lycka till i livet, kompis!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Cirkeln sluten för vår vän Lill-Alfons”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *