Stora matte i kattradion igen!

Igår kväll kom Stora matte tassande till oss och ville jama med mig och få goda råd om vad hon skulle säga idag i radion här i Örebro – hon hade nämligen blivit tillfrågad om att komma till P4-studion och prata om sommarkatter och vad man ska göra med upphittade katter!

Jag tror att jag lyckades instruera henne ganska bra – du kan KLICKA HÄR så kommer du till radiointervjun* – och det bästa av allt var att höra att Örebro Katthem faktiskt nu skrivit in katt nr 4000 i sina rullor!!! Underbart bra jobbat!!!

4000 lista
*Det är dock en bit in i programmet (Vid 1.02) som inslaget kommer!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Stora matte i kattradion igen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *