Du kommer väl till Örebro i helgen!??

IMG_2437
För nu är det dags igen för Örebro Katthems bord på Nerikes Kattklubbs utställning: Som vanligt laddat med lotteri, information och massor av spinnande saker i kattformat! Matte och Stora matte är där som vanligt! Och Wikki FlatCat!
Kom och hälsa på oss i katthemmets monter och prata katt:
Lördag 6/6 + söndag 7/6 kl 9-16 är publiken välkommen!

Du som vill vara med och hjälpa till, hör av dig till mig!
Vill du skänka något som vi kan ha till lotterivinster eller loppis så ta med det, allt är välkommet!
Vi ses på Conventum Arena!!!! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Du kommer väl till Örebro i helgen!??”

  1. Hade varit skojsigt att träffas , men jag ska visst sitta och se söt ut i en Pannkakslada nere i det Skånska landet 🙂

    Tassklappar o Nosbuffar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *