Världens cooolaste Ewa och Stockholms katthem på TV4!

Ewa Lena Ingrid
Här är en fin bild på Ewa (Till vänster, flankerad av Ingrid och Lena) från invigningen av Stockholms katthem – och idag jamar jag glatt om denna kattälskande och kunniga tjej som lyckats få TV4 att fånga hennes kloka ord om hemlösa katter inte bara en minut utan i TVÅ hela programavsnitt i Nyhetsmorgon i morse!
Du hittar det första inslaget ”Här får dumpade kattungar tak över huvudet” HÄR!
Nästa inslag ”Så kan du hjälpa hemlösa katter” hittar du HÄR!

Kika och njut av härliga katter också!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Världens cooolaste Ewa och Stockholms katthem på TV4!”

  1. Ewa är toppen! Det tyckte jag inte riktigt för 8 år sedan när hon och Jeanette fångade mig som den 74:e och sista katten i Husby projektet som Ewa berättar om. Men hade det inte varit för de här envisa tjejerna hade jag varit död nu. Jag var som bara ca 1 år gammal högdräktig när jag råkade ställa mig under dropp fällan, jag var så fruktansvärt hungrig den där sena natten att jag glömde vara misstänksam, och hade det inte varit för det hade jag fått försöka föda mina stora ungar själv. Nu fick jag hjälp och därför lever jag.

    Alla har inte turen att bli sedda av två verkliga kattvänner med stark uthållighet och kärlek till oss som de flesta inte ens ser. Därför ber jag dig: kastrera din katt och tjata på din omgivning att göra detsamma. Id-märk och registrera oss. Vaccinera och försäkra oss. Och stöd ditt lokala katthem. Att rädda mitt liv, en utefödd rädd och fräsande tjej, kostade Katthemmet stora pengar. Hjälp andra i min situation genom en liten peng, kanske varje månad. En skänkt 20-lapp är värd mycket mer än den stora pengen du önskar du hade att ge men aldrig ger.

    Nosgos till alla som gör skillnad för hemlösimgar och andra katter i nöd
    Chanda

    1. Oj vilken spännande skildring av ditt liv Chanda! Vilken tur att din rätta människa dök upp! NosPussa henne från mig. TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *