Nu har vi varit på Stockholms katthem och SVEKATTs årsmöte

IMG_3724[1]
IMG_3725[1]
IMG_3416IMG_3429 IMG_3457

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Nu har vi varit på Stockholms katthem och SVEKATTs årsmöte”

  1. Tack för alla fina porslinskatter som Stora matte hade med sig som inflyttningspresent till alla katterna på Katthemmet (hälsar vår matte som tog emot den fina gåvan)!

    1. Maju tack kära vänner! Det var bara en liten present som tack för allt det ni gör för mina medkatter!!! Det kändes så bra att få dela med sig! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *