Men Sergio Leone glömde katten…

Mattes mysiga kusin Oscar har gjort en fantastisk film som är precis lika fåordig som en tidig Clint Eastwoodfilm a la Sergio Leone och med musik som faktiskt är snäppet vackrare än ”The good the bad the ugly”-ledmotivet…. Och bonusgrädden i skålen är ju katten Hobbe som visserligen saknas i den saknade rollistan (?) men som gör en sannerligen strålande rollprestation tillsammans med husse Oscar. I synnerhet i den dramatiska slutscenen… Som alla hjältar som rider rakt in i solnedgången gör Oscar och Hobbe sin egen variant.

Borde bli en Guldbagge för bästa kortfilm 2015??? *blink*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *