Längtar efter jakt….

__large(127)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Längtar efter jakt….”

    1. Den var mycket smaskig och buskul samtidigt. Fast en mus hade ju allt varit ännu mumsigare! TassKram Wikki

  1. Åh, vilken rolig! Vill också ha!
    Var får man tag i en sån?
    Hemma hos mig finns det bara blomsterflugor och de är på tok för små för att ha kul med…

    1. Mjau, den här kom bara inhoppande – ganska grön i smaken men crunchade fint mellan tänderna! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *