Biten…

IMG_3502[1]
Vilken best, va? Tanja berättar att den jättelika fästingen anföll Stora matte i morse men att, efter lång och våldsam kamp med fästingplockarvapnet, den kunde fångas och elimineras.

”Fästingarna på Landet är ungefär så stora som vildsvin, de kommer i flockar och sitter i trädkronorna och lurar”, sa Tanja, och fortsatte ”men det är ingen fara om man håller sig vid sidan om träden eller har paraply som skydd.”

Vi vet inte om det kommit någon ny sorts fästingar eller om Tanja sniffat för mycket på myntan som spridit sig här och där i hennes trädgård…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Biten…”

  1. Liiiite misstänksamma blir vi allt gällande Tanjas beskrivning av hur stora fästingarna är!? Vi har massor av vildsvin här där vi bor och ibland går dessa vildgrisar över vår tomt – de ej ju JAMARSTORA!!!! Buff Sven & comany

    1. Mjau, jag funderar på om Stora matte behöver ha ett fästinghalsband kanske? NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *