När hjärtat vill men plånboken inte räcker

tass utSå många ber om hjälp, så många katter och människor behöver… Jag räcker ut tassen så långt jag förmår, men det är så lite lite lite.

Om jag hade varit människa och tjänat en lön, skulle jag göra så mycket mer, nu är jag bara en vanlig katt!

Det kommer nödrop från katter utan hem, sjuka katter med hem men fattiga mattar/hussar, det kommer från människor som har både försäkringar till sina katter och slantar – men inte så det räcker.

Och mitt hjärta vill hjälpa dem alla. Hjärtat vill, men sparkatten är redan tom och urvriden. Varje gång det blir nödvändigt att jama ”Förlåt men jag har redan tassat i väg varenda krona vi har – och lite till..” så bränner en tår på nosen.

Så jag ber: Swisha en slant till SnuffeFonden på 070-227 83 53 – en LITEN peng är alltid bättre än ingen, tänk också på det! Så lovar jag att tassa iväg de pengarna efter bästa förmåga till de mest behövande. Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “När hjärtat vill men plånboken inte räcker”

  1. Bara en tanke… OM 500 av de ca 800 som läser Din blogg, tassade in 30 kr till Snuffe-fonden så skulle det bli 15000 kr! Tänk va´många kissar som kunde få hjälp då!
    Matte & jag ska göra något, det lovar jag för vi tycker det Du gör för andra är så beKATTansvärt. Nosspussar i mängd//Smiley.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *