Fina gäster på Landet

Jamarns vad orättvist att jag inte kunde vara på Landet i helgen så jag kunde ha fått vara med när kattvännerna Sören Fernström och Signe Ledström hälsade på hos Tanja!IMG_3128
Fast Tanja var måttligt road – här är det två paddor som fräser åt varann… Och medan Stora matte, Lasse och Nalle mumsade tårta p g a att Nalle fyllde år igår:
IMG_3140
Så gick Sören och Signe husesyn:
IMG_3150
Sören kollade av kontrsrummet och Signe provade Tanjas leklåda:
IMG_3157
Lite balansgång och stjälpa ned diverse saker – gjorde INTE Sören! Allt stod kvar!
IMG_3160IMG_3185
Här har Sören fått sin personliga leksak, tillverkad av Elin Pellberg. Den har legat länge i Stora mattes Hemliga skåp och väntat på Sören! Tanja kikar in och morrar lite:
IMG_3189
Ja se tjejer suckar Sören. Han är van.
IMG_3176
Och så sitter han ju så bra där i Tanjas fönster…
IMG_3183
Bra leksak, Sören, jamar Signe. Den gillar jag!
IMG_3139

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Fina gäster på Landet”

    1. Men Tanja tyckte att det var väldigt mycket konstiga kattlukter inne sedan när Sören och Signe åkt vidare. Hon gick runt och nosade länge innan hon var nöjd. Så kan det vara att vara ensamkatta på tronen. NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *