Födelsedagspresent nr 8

norr
Mina vänner på Kattakuten i Morrbotten… förlåt, Norrbotten, de får också massor av kattungar just nu. Det här är Scilla och hennes små vårblommor som bor i ett jourhem och har det tryggt ändå:
11201456_10152913712579053_531254430_o
Jag hoppas min födelsedagspresent kan glädja dem! Och Scilla är lite lik mattes gammelkatt Semlan så vi blir lite extra blanka i ögonen! Kurr på er!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Födelsedagspresent nr 8”

  1. Tusen tusen tass för födelsedagspresenten! Om ni bara visste hur mycket det betyder för oss! 🙂
    Fjutten och matte Camilla
    Föreningen Kattakuten i Norrbotten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *