Nya tassar i min ”Vänner-lista”!

Jag håller på att uppdatera min lista ”Wikkis vänner” som tyvärr varit vådligt försummad det senaste året och lite till! Förjamat pinsamt!

Först lägger jag till den här söta tjejen:Mimmi
Det här Mimmi, som helt nyligen skaffat sig matte och lägenhet. Om du klickar på bilden så kommer du till hennes jättemysiga blogg! Mimmi håller just på att vänja sig vid det fantastiska att ha en egen människa!

Och sedan skäms jag lite, som inte lagt in länk till min och Sören Fernströms kompis Farbror Fritzz:
IMG_1810
Med ett litet klick på bilden kommer du till hans FB-grupp! Kurr!

Har det tassat in fler nya missar i kattbloggosfären? Jag måste leta! Injamade Tips är välkomna!

Övriga justeringar i Vännerlistan:
– Sören Fernströms FB-sida så klart!
– Några vänner *sniff sniff* har fått ”Änglakatt” tillagt…
– Sippos och tjejernas FB

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Nya tassar i min ”Vänner-lista”!”

  1. Oj vad glad jag blir att få en ny vän! Behöver verkligen lite vänner som kan det här med människor. Hurrjam och alla tassar upp!

    1. Vänner är det bästa som finns! Jag har en matte som pysslat om skyggisar på Örebro katthem, och jag måste ju jama att det är nyttigt, det skulle alla kattägare lära sig! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *