Goda dofter under vinbärsbusken…

IMG_3298[1]
Tanja har lite vårkänslor, tror jag!
IMG_3072IMG_3300[1]IMG_3075

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Goda dofter under vinbärsbusken…”

  1. Å, Tanja, när du ligger under den där busken ser du precis ut som ett lodjur! Och jag förstår hur lycklig du är över våren… här hemma gläds vi också över solen och värmen och alla de vackra blommorna. Det är en härlig tid – den bästa på hela året, tycker jag!

    Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *