Matte fick vara med i radio!

pirate_cat_radioHon fick fem minuter att berätta om jakten och sökandet efter Pussan kring Örebro katthem. Du hittar intervjun HÄR och får spola fram till 39:45 ungefär!
Å vad jag tycker matte var duktig!
Och jag ska avslöja en sak: Reportern Andreas var lite katträdd! Matte fick välja ut den garanterat snällaste katten när han skulle klappa den! Så han var egentligen rätt modig som gick in i katthemmet…

Och Stora matte blev intervjuad av tidningen Nerikes Allehanda (NA) igen. Resultatet av det hittar du HÄR!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Matte fick vara med i radio!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *