Flygande katt

IMG_3015
Det har är mattes faster Ninas fyrpropellriga kattikopter! Visst är den söt!
IMG_3016
Den har en kamera så att den kan filma och fotografera när den är uppe och flyger.
Jamarns spinnande! En sådan skulle man kanske ha när man är ute och letar efter bortsprungna kissemissar?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Flygande katt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *