Våra små Aruba-katter

Matte ordnade så att vi adopterade hem en kattfamilj, när hon och husse var på semester:
IMG_2988IMG_2991
En kattmamma och hennes tre ungar bor nu på vårt köksbord!
IMG_2994

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Våra små Aruba-katter”

    1. Matte var så lättad att de höll i flygtransporten hem, man vet ju aldrig riktigt hur en resgods hanteras. NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *