Tack för bud, Smiley!

*spinner*
Nu kan jag tvätta tassarna och somna om, för jag har packat ihop mitt senaste auktionspaket och adresserat till Smiley, som är vinnande katt! Grattis!
PS. Här är lite söndagspyssel, färglägg en Wikki i paket:
kittensbox

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Tack för bud, Smiley!”

  1. Tack så mycket själv, allra sötaste Wikki <3spinner<3. Nu ska här lekas!
    Busiga hälsningar Smiley.

    1. Kurr kurr Smiley, vad bra! Jag har ju redan din adress och auktionspengen kan du sätta in direkt till Örebro katthem på pg 28 88 67-5 så blir det bra! Paketet kommer efter påsk! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *