Pååååååååååååååminnelse! En dag kvar på Auktionen!

IMG_2907
Eftersom klockan hunnit tassa ett skutt efter midnatt så måste jag ju påminna er om att Wikki-Auktion nr 2 på de här fina mugg-underläggen i vackert sydda kattmotiv avslutas idag söndag kl 20.00 – så skyyyyynda er nu att buda!!! Du hittar budgivningen HÄR!!!

För att göra det hela ännu mer rafflande så kan jag som vanligt utlova ett Wikki Goodie-bag-innehåll som följer med!!!

Och: Om du delar denna påminnelse på din Facebook samt skriver en kommentar här, så har du chansen att vara en av fem som kommer att få en WikkiButton av mig! Kurr!!! IMG_2734[1]

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Pååååååååååååååminnelse! En dag kvar på Auktionen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *