Godkänd skylt, äntligen

201103-Kattvarning-70x60cm-med-extraskylt-vardefull-utan-trafikvett
Riktigt snygg…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Godkänd skylt, äntligen”

    1. Mjau, jag ska höra om jag inte kan få dem att donera några till katthjälpsverksamhet… *spinner* NosPuss Wikki

  1. Den skylten hoppas vi att många ska använda sig av. Och att alla som bor i villaområden med många bilar räddar sin katt genom att antingen gå ut med den i sele eller skapar en inhängnad uteplats för den. Bilar är stora och farliga……….

    1. Mjau, alldeles för farliga för att man egentligen ska släppa ut sin dyrbaraste katt och ta risken att nåt händer!!! *ryser* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *