Små katthem

Blått husHade du ett dockskåp som liten? Kan inte ett litet katthem att leka med vara precis lika bra?

Det nedre katthemmet är snart klart – bara lite inredningsdetaljer som saknas. Alla katter är inflyttade och håller på att bestämma sig för vilka rum de ska bo i. Några vill ha enkelrum och några vill ha rumskompisar.

Stora matte har två till ”katthem” under uppbyggnad. Spinnande, eller hur?
Stora huset

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *