Okej – den är liiite trång

IMG_2788
….men jag tycker faktiskt OM att sova i Tanjas leksakskorg!!! *spinner*
Och Nova håller nattväkt i allrumsfönstret:
IMG_2792

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Okej – den är liiite trång”

    1. Mjau, det är väl så det står i kattlagens kattongparagraf? ”Låda må vara någon aning trång om katt så önskar!” NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *