Snyggve

Tänk vad tokigt det kan bli när någon som inte riktigt kan handlaget ska raka en tovig perserpäls? Livbojen, som tagit hand om Snyggve för att hitta ett hem till honom, såg till att han fick en bra rakning och så här ser han ut nu:
IMG_2501
Det är fullt av skärsår i skinnet efter första felklippningen, men det ser ut att läka bra!
IMG_2509
Troligen har han 100% perser i sig?! Mer info finns hos Livbojen HÄR.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Snyggve”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *