Tack till alla som bidrog i helgen!

IMG_2685[1]
Från Örebro katthem och Stora matte (Som är ordförande där.) kommer ett varmt och djupt känt tack till många mottagare:

Tack till Nerikes Kattklubb som bjöd oss på monterbord vid helgens kattutställning samt skänkte foder till katthemmet! Med lotterier och försäljning katthemmets bord in hela 4 596 kr, så även tack till alla besökare, kattälskare, personal – ja alla ni generösa köpare av lotter och loppissaker!
Tack till Burmaklubben, The Swedish Burmese Cat Club som skänkte sitt lotteriöverskott på hela 1 000 kr till oss! Stor kram!
Tack till Susanne på Mekatt som gav saker till kommande event!
Tack till Orijien/Acana/mm gänget som formligen hivade foder till katthemmets stab – lådvis! Deras charmiga säljteknik var ”Fint erbjudande, 3 påsar kattmat för endast 80 kr – lägg till 20 spänn så skänker vi ett par påsar till katthemmet!” vilket många nappade på!*
Tack till Alfons husse Per som alltid tänker på oss…
Tack till Ingrid Rüden för kattleksaker och Påfåglarnadamerna för gåva!
Tack till en speciell ung pojke som köpte andra montrars lotter men gav vinsten kattleksaker till katthemmets katter! Vilken fin grabb…
Tack till Fourfriends Sverige och Meri för kommande stöd!
Kram till Marina på Agria av samma orsak!
Och tack till alla er medarbetare som ställde upp och var med vid vår monter i helgen och jobbade: Carina, Denise och Florian, Leena, Miriam, Jeanette, Jonas, samt Jossan som kom efter utställningen för foderfraktandet!
(Förlåt om vi glömmer att nämna någon, det är så mycket som händer under en sådan här helg! Tack till er också i så fall!)

Så här såg det ut ”bakom bordet”, massor av lådor med extra prylar så att det hela tiden skulle finnas ett väl fyllt lotteri- och säljmaterial:
IMG_2691[1]
Vissa saker sålde bra, andra inte… Somliga samlade på gråa keramikkatter, andra på kattburkar och på kattklistermärken. Det mesta med katt på var intressant! Nu ser vi fram emot nästa event med NERK den 6-7 juni!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Tack till alla som bidrog i helgen!”

  1. Vad härligt med alla som stödjer er! Vi blir jätteglada när vi hör att det finns vänliga människor överallt i vårt avlånga land som förstår att nöden är oändlig bland de hemlösa katterna och att människorna som jobbar för att hjälpa behöver mycket stöd.
    *svansdansar* för alla er som stödjer ett katthem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *