När jag får tid

Den dagen när jag får riktigt gott om tid över ska jag nog ta upp hobbyn QUILTNING!
Tror jag… Kanske…?
Sleeping Cats

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “När jag får tid”

    1. Mjau – en del kan hålla på typ tre-fyra år och pilla med ETT täcke… Hm jag tror inte heller att vilken katt som helst får ligga på dem då??? TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *