Varför vill ingen ha mig?

Alla vi söker nya hem genom Örebro katthem:
Tobias – Horver – Mylady – Nazzih – Poirot!
tobias5horver8 mylady1  poirot1nazzih4

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Varför vill ingen ha mig?”

  1. På ’vårat’ katthem har vi märkt att det går lättare att hitta den där speciella människan när man bor på katthemmet. Det blir inte så komplicerat att besöka missen och människorna känner kanske att de inte är ivägen på samma sätt som för jourhemmets tvåbeningar.
    Vi håller tassarna för att Nazzihs människa dyker upp riktigt snart <3

    1. Mjau, vi märker samma sak: Det går snabbare att ”hitta hem” för många katter via katthemmet. Men det gäller ju också för katthemmet att ordna information och puffa för sina katter på alla sätt! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *