Och vinnaren är:

Tävlingsfrågan var ju:
Vid det här laget har jag jamat ihop mer än 9000 blogginlägg. Men hur många fattas det, just den 26/1 kl 20.00, tror du, tills jag kommer upp i det 10 000:e?

Och prick kl 20.00 så gjorde jag det här skärmklippet:vinnaren
Lite enkel matematik:
svaret
Och den som gissade närmast, det är:
tävlande

SMILEY från Gävle! Grattis Smiley!

Ditt TasseriPaket kommer på posten i veckan!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Och vinnaren är:”

  1. O, så roligt – grattis, Smiley!!! Och grattis Snuffefonden, som nu får in lite välbehövliga slantar! Klosterkatterna planerar en auktion så småningom, men vi vet inte riktigt om vi skall lägga den i februari eller i mars… i februari är det ju bokrea, och då kanske folk hellre köper böcker än stöder sjuka katter? Ja, jag vet att tanken är absurd, men ändå…

    Nospussar från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

  2. Kurr, kurr mitt varma, spinnande tack för den fina vinsten och för jamar-gratulationerna!
    Jag lovar att det kommer att bli mycket lek och bus med paketet och dess innehåll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *