JanuariTasseriet T26 – final i morgon kväll!

HALLÅ?!

Det är fyra kattfamiljer som skickat in sina bidrag till tävlingen JanuariTasseriet T26 – med sammanlagt 11 tävlande katter… Och dessa har i sin tur jamat 18 olika svarsförslag!
Jag väntar på tävlingsbidrag från några till!!???

Du hittar hela det fina Tasseriet HÄR: http://metrobloggen.se/wikipedia/har-ar-hela-januaritasseriet-t26-paketet/ ! Skicka in ditt tävlingsbidrag före kl 20 i morgon så har du stor chans att vinna alltsammans! JAMARNS JÄTTEENKEL TÄVLING!!!

(PS: Om bloggen fortsätter att trassla så förlänger jag svarstiden något! Vi får se!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “JanuariTasseriet T26 – final i morgon kväll!”

  1. Majsan vill hälsa att hon ÄNTLIGEN har fått sin matte (mig) att mejla iväg deras svar till dig, och att hon inte tänker lämna mig ifred förrän jag skickar slanten också…

    Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *