Ett par missar på väg

IMG_2419
Ett par skyggisar – Stina och Sot-Ann – i Livbojens beskydd är på väg till sitt nya hem…
Mycket lugnt kikar de ut från sina transportburar och jaar inte ett knyst!
IMG_2420

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Ett par missar på väg”

  1. Lycka till i era nya hem, fina vänner! Alla katter har rätt till ett gott liv i trygghet.
    *nosgos*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *