MissKitty tar hand om JanuariTasseriet T26

IMG_2417
Min medhjälpare MissKitty har hoppat ned i den fina rosa kattburken som ingår i JanuariTasseriet T26 för att visa att hon själv också följer med i paketet.
Hon sitter på en hel hop fina saker som du snart ska få se mer utav!
Spinnande va??!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “MissKitty tar hand om JanuariTasseriet T26”

  1. Åååååååå ett tasseri, så spinnande – jag kommer inte att kunna sova nu, måste höra med matte om hon har hävt mitt å Svens tasseriförbud? hihihihi/Nosbuff Räkis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *