Kattkreativitet hurrjam!

IMG_2482[1]
IMG_2470[1]Titta här, tillfrisknandetecken från Stora matte. Hon har orkat lite stillsamt pyssel med pennan!

Ovan en stillsamt mediterande vit katt som fått lite specialdesign: Det är spinnslingor!

Och ett gäng småååååå skålar har fått egen kattunge-”logo” som heter MINIMISSE! Fast MiniMisse ska få lite färg och morrhår också. Det orkade inte Stora matte idag.

NåJam, lite är bättre än inget???
IMG_2471[1]

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Kattkreativitet hurrjam!”

    1. Mjau, önskar att det kunde gå fortare åt rätt håll… Så att Stora matte kunde posta om ett Tasseri som jag vill ha fart på???! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *