Inför det nya året önskar jag…

Att många fler får upp ögonen för det fina arbetet som görs av ett enormt nätverk av katthem och katthjälpare över hela landet!!! Räck ut Tassen till Ditt KattHem!

GOTT NYTT ÅR
önskar
Wikki & Nova

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Inför det nya året önskar jag…”

  1. Vi önskar er och alla andra kattkompisar med familjer. Vi instämmer i jamet om att vi hoppas att många fler stöder sitt lokala katthem. Och att alla katter ska få bli kastrerade, id-märkta, registrerade och veterinärvårdsförsäkrade!

    Gott Nytt 2015!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *