Förnyelse

Om man har ett knippe kantstötta och fula eller intetsägande och tråkiga prydnadskatter, så kan man ju alltid göra ett försök att piffa till dem, eller hur?
IMG_2434[1]IMG_2435[1]
Nu ska färgen torka ett dygn och sedan härdas i ugnen – hoppas att det funkar?!
IMG_2446[1]
Och så här blev kakelplattan från Jie i ny tappning:
IMG_2451[1]
Nu blev äntligen morrhåren tillräckligt bra! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *