Min armé av hjälpande katter

Det här är Röda Laget:IMG_2430[1]
Och det stora Vita Gänget (Samt några Rosa!):
IMG_2429[1]
Och så har vi Grållarna:
IMG_2431[1]
Plus de Blommiga och Prickiga:
IMG_2432[1]
Någonstans ute på kanten gömmer sig Svartingarna, de Blå och brokiga TräKatter!
IMG_2433
Vad katten ska alla dessa katter göra? Mjau, lite då och då under det kommande året så kommer jag att finnas vid något Kattiskt Event med mitt ADOPTIONSERBJUDANDE!

Ni som hälsat på när det t ex varit kattutställning i Örebro har ju sett vårt ADOPTIONSCENTER där alltså chansen finns att ge en slant till katthjälpsverksamheten genom att adoptera en av de här många små sötnosarna!

Men inför 2015 planerar jag att resa omkring på platser där det händer kattiga saker och ha med mig ett gäng ur min armé som räcker ut tassen och erbjuder sig att bli bidrag till den lokala kattverksamheten där! (Riktigt var och när är inte bestämt ännu!) Låter det lockande? Mest tror jag det blir SPINNANDE!!! Vi kanske ses? Och kanske just DU lägger en peng i katthjälpsbössan och får någon av alla dessa hemsökande prydnadskatter med dig hem!?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Min armé av hjälpande katter”

  1. Vi klosterkatter vill adoptera de där kissarna med tomteluvor! Vi ger 25 kronor styck för dem… eller tycker du att det är för lite? Jama i ett mejl hur du vill ha det!

    Tass från Majsan, abbemissa.

  2. Wikki! Var får du alla dina superbraiga ideer från?? Jamarns va’ många missar vi blir ju alldeles vimmelkantiga av att försöka räkna dem! Om du dyker upp nära oss så ska vi bums skicka dit matte på adoptionsuppdrag :-)! Buffisar till dig å Nova

    1. Mjau, vi får se om Stora matte blir kry nog att åka med ett gäng till Husdjursmässan nu i helgen – men det är tveksamt! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *