Åh mina vänner tassa varsamt över Bron…

Vackraste Hugo av Vivalla, vila i frid! Du fick i alla fall 8 fina år!
IMG_0722[1]
svansar-sambo-roxy
Och nu kan Sambo och Roxy trassla svans igen, tillsammans på andra sidan Bron…
IMG_7924
SkaparKattens Frid till er alla! *massor av tårar på nosen*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Åh mina vänner tassa varsamt över Bron…”

  1. Våra tankar går till alla som blir kvar på den här sidan Bron. Ett ljus brinner ikväll för dem som tassat vidare och för deras nära och kära.

    *tröstespinn*

  2. Tänk att någon så liten och försynt kan lämna ett så stort hål i hjärtat!
    Tag tass om varandra Hugo och Sambo!

    1. Mjau, de där kattstora hålen betyder att man älskat – det är ett viktigt hål som dessutom ofta ger plats för mer kärlek! NosPuss Wikki

  3. Våra ögon tåras och det känns tungt i hjärtat när vi förstår att våra vackra vänner lämnat denna världen. Så ont det gör! Ikväll tänder vi ett ljus för våra saknade vänner och deras nära och kära.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *