Suckar…

Lite drygt 100 mail, 420 spamkommentarer och så krånglar Facebook. Inläggen vill inte ladda upp och matte är trött och husse jobbar natt. En ”helfestlig kväll” med andra ord!!!
Fast det blir glögg på katthemmet på söndag, alltid nåt att glädjas åt!!
kh glögg
Jag tror att jag ska fortsätta leka med grangirlangen ute på balkongen…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *