Änglarna tassar

Wikki-Love-429x369-custom
…kring gammelmatte nu…. Jag har tårar på nosen och spinner för att de ska hjälpa henne tassa den sista biten till Bron…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

18 reaktioner till “Änglarna tassar”

 1. Vänner!
  Vi spinner tröstande spinn för er alla. Det finns inget man kan säga och ändå vill man säga så mycket. Ni har haft glädjen att av gammelmattes närvaro länge och det gör ont att släppa taget. Särskilt tänker vi på Tass som förlorar *sin* alldeles speciella människa. Det band gammelmatte och Tass har lyser igenom i bilderna i bloggen och vi blir så ledsna över att han nu förlorar sin allra tryggaste punkt i livet även om vi vet att ni alla kommer att göra allt ni kan för att han ska ha det bra i framtiden.

  *tröstespinner*
  Chanda, Milton och Matte

  1. Vi har fått se bilder i kväll på en belåten Tass som flyttat nedomgårds till mattes tre snälla kusiner – där har han kattlucka in och välfylld matskål, och ligger på bästa platsen i soffan framför braskaminen. Och vi tror att han blundar och drömmer om sin kära gammelmatte! NosPuss Wikki

   1. Åhh vi tänker på er i denna svåra stund är övertygad att gammelmatte kommer att somna in med ett leende på läpparna. Nöjd över att veta att hennes älskade Tass har det bra.
    Nalle

 2. Vi knäpper våra tassar och hjälper till med spinnandet, tröstespinn till er alla!!! <3
  Jansson, Pejst, Betty och småknytten Buldoo, Moy, Freswick och Dalelia

 3. Åh, finaste Wikki, Kattkollektivet sänder tusen tröstande nosbuffar och tänker på dig och matte. Det blir tomt, men gammelmatte kommer alltid att vara med er och sitta på er axel, dra er lite försiktigt i örat och viska kloka saker. Ni kommer att känna att hon är där för er, ni kommer att skymta henne i den första vårgrönskan, i det soliga diset över sjön en tidig morgon, en gnistrande vit vinterdag, då hör ni svagt hennes skratt. Änglarna gråter.
  Kattkollektivet/genom Yvonne

 4. Kattänglar och Skyddsänglar är med er!
  Och alla vi andra är med som håller av er!
  Vi tänder ett ljus och tänker på gammelmatte och er!
  Många jamis kramis från Goliat, matte och husse
  med tårar på nos och kind.

 5. Vi är säkra på att Tass har sett till att alla katter på andra sidan bron välkomnar gammelmatte och hjälper henne med varsamma tassar den sista biten över och tar väl tass om henne där.
  Massor av tröstnosbuffar till er alla

  1. Ja Alice det är vi helt säkra på: En stor samling älskade kommer att möta gammelmatte på den andra sidan Bron. Det kommer att vara en stund av efterlängtat återseende. Och en saknad gammelhusse möter sin kära där…
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *