Kom på Öppet Hus!

welcome
Du vet väl att man blir lycklig av att adoptera en katt? Särskilt en hemlös katt!!!

Och nu kommer katthemmet att ha Öppet hus på onsdagskvällar och söndagseftermiddagar igen som vanligt!

(Men suck, det här inlägget var programmerat till att poppa upp kl 10 idag, inte nu på kvällen??! Olydiga blogg!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *