När värme behövs

valgevaikus:</p><br /><br /> <p>kitty mittens for sis (:<br /><br /><br />
Sådana här vantar, men kanske INTE i rosa, tror jag att matte skulle gilla!
mittensJag har letat efter stickbeskrivningar till ”Kitten mittens” och hittade en beskrivning på engelska HÄR.  croweAnnars, om ni vill titta på helt superba modell kattvantar, så klicka på den minsta bilden – och mönster till dem kan köpas HÄR. Tass på er!

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *