Gammelmatte blev GLAD!

Och det var det en till som blev:
139

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Gammelmatte blev GLAD!”

    1. Det finns inget sätt att mäta det värdet – det är så stort att det är ovärderligt… TassKram Wikki

    1. Mjau, ”Tänk att en liten katt kan betyda så mycket!” Suckade Gammelmatte lyckligt! TassKram Wikki

  1. Vi blir så glada när vi ser att Tass och Gammelmatte får litet tid tillsammans. Vilken fantastisk rehab-avdelning som förstår att det är viktigt för den som är dålig att få träffa dem som betyder mest i livet, oavsett antal ben. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *