My boyfriend doesn’t like my new cat, so I have to give him away

Rätt val! Jag älskar den här posten på reddit.com…. Texten fortsätter:
”I hate to do this, but I can’t keep him. Is anyone interested? He’s sweet, loves to cuddle. Answers to Benjamin. He is 32 years old and works in business management.”love

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “My boyfriend doesn’t like my new cat, so I have to give him away”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *