Lucky och Ullis

Nästan samtidigt landar två nyblivna kattänglar på SkaparKattens Bro – en fluffig kattflicka med vackra ögon och en stilig gentlemannakatt i svartvit kostym… Blygt tittar de på varandra – och i samma stund som deras kattänglavingar börjar slå ut så slår katters kärlek också ut…
lucky kopieraullis kopiera
Ullis rodnar lite om nosen, men Lucky räcker artigt fram tassen: ”Kom så går vi tillsammans!” och Ullis nickar. De ser hur tårarna från sorgsna mattar bildar diamanter i varandras pälsar, och hur det tunga och tråkiga som förde dem till Katternas Himmel suddas ut och helas. Två starka och åter unga glada katter tassar med bestämda steg uppför Bron – tätt intill varann…
SkaparKatten spinner så att blommor slår ut runtom Lucky och Ullis och viskar: ”Det är fullbordat!”

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Lucky och Ullis”

  1. att denna stund ska vara så svår,så ont i hjärtat det gör bara man tänker att den dan kommer som man måste släppa taget om sina pälsklingar
    sänder deras människor tröstande kramar och nosbuffar från skruttan och leon
    pepsi hälsar från regnbågsbron att han finns där för att at tass om dessa små
    gräset är grönt och saftigt,en sargad kropp blir alldeles frisk och pigg,solen lyser alltid bakom regnsbågsbron men precis lagom varm för att det ska vara skönt för pälsbarn..

    kramar från oss här som stannar här på jorden ett tag till

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *