Matte på väg

Matte tassade tidigt ut i ösregn och höstrusk för att ta tåget till Gammelmatte och vara hos henne. Vi förstår ju att matte behöver få de stunder som ännu kan finnas att vara med en mycket älskad mormor! Nova och jag stannar hemma och vaktar husse, men vi har skickat massor av TröstSpinn med matte… grind
SkaparKatten, vänta lite….

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Matte på väg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *