Tass hälsar på gammelmatte

tass
Gammelmatte har kommit till ett korttidsboende på sjukhuset – och det visade sig att där är djurbesök tillåtna, så idag tog mattes kusiner med sig gammelkatt Tass till henne på besök – och jag lovar att lyckan var ömsesidig! Tass visste inte till sig av glädje, han mjölktrampade överallt på sin käraste människa, och spann så hela den tunna kroppen vibrerade!!! Stora mattes och mattes morbröder, liksom all tillgänglig personal på avdelningen stod runtom med blanka ögon och djupt rörda hjärtan över den gripande stunden! Och det piggade verkligen upp Gammelmatte lite, en väl behövd giva av livsglädje… Duktiga Tass, du skötte hela besöket galant!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

11 reaktioner till “Tass hälsar på gammelmatte”

 1. Varje djurs, oavsett om det är en katt eller en hund, egen matte ÄR bästast!!!
  Härligt att Tass gav så mycket glädje, inte bara till sin matte, utan till ALLAsom såg det rörande återseendet mellan honom och Gammelmatte 😀

  Kram å en krya-på-dig hälsning till Gammelmatte
  /Julia

 2. Åh, vilken fin bild och vilket bra sjukhus som tillåter bästa vännen att få hälsa på.
  Det kan betyda så mycket för den som är sjuk att få hålla tassen en stund med sin vän och få lite gos och kurrhealing.
  Vi håller tassarna för att hon ska bli starkare snart igen.
  Kram och NosGos!

  1. Mjau, det är en mindre avdelning och de är mycket flexibla när det gäller att se till patienternas välbefinnande! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *