Basco, Basco! Kolla vad vi hittat!!!

IMG_0132[1] IMG_0134[1] IMG_0133[1]
PTS, PostkaTtens Sökcenter, har tassat fram dina försvunna hemlösingar! Och varenda liten grunka finns kvar i paketet! Plus att jag fick en utjamning över att jag skrivit dålig avsändaradress…

Nu ska jag packa om paketet och skicka iväg igen, men till din nya adress! Det hoppas jag hinna i helgen så kommer det nästa vecka! En liten överraskning kommer med också! Kurr!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Basco, Basco! Kolla vad vi hittat!!!”

  1. Härligt Wikki!

    Saknade de små skällisarna och vad bra att paketet gick att hitta igen.

    Så roligt! Tack för att du lagt ned tid på detta, ser fram emot paketetet.

    Basco

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *