Trojanska katten…

jaktkatt
trojankatt
…kommer inte att fungera! Så länge som det är fullständigt omöjligt att tvinga en katt i koppel att gå någon annanstans än dit den själv vill förflytta sig – så är utfallet för ovanstående helt enkelt en omöjlighet. Sorry WarKitteh-konstruktörer, ni har troligen aldrig varit ute på promenad med en katt!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Trojanska katten…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *