Så många katter behöver hjälp….

…och min röst är så liten i hela stora världen! Stöd SnuffeFonden!
Kontonumret till fonden är Swedbank 8270-1 4661 923-5.

Min kompis Notan vill hjälpa och kommer springande med den här: fångst
I kväll hjälper vi akut katten Zigge till veterinären!
Idag har Willow fått vård för sitt skadade ben.
Om några dagar ska Bianca opereras för sin tumör i pannan.
Alla slantar små hoppas vi tassar in till vår hjälpande fond!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Så många katter behöver hjälp….”

  1. Jag har en auktion för att hjälpa Zigge liggande ute på Snuffefondens sida. Kom igen och hjälp Zigge!! BJUD!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *