Matte i kattantän?

IMG_1672
Ser ni mej och matte där på översta balkongen? Eftersom matte är rätt förkyld så sitter hon i kattantän där… Jag tröstar henne med att förkylningen snart har blåst bort!!!IMG_1671

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Matte i kattantän?”

  1. Vi skickar över lite spinnhealing till er matte så att hon förhoppningsvis snabbt blir frisk och slipper sitta där i kattantän.
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *