Mitt lilla lilla katthem

Kommer ni ihåg mitt tidigare inlägg om prylhyllan som ska bli ett katthem?
Så här ser det ut nu:
IMG_1596
Det har alltså blivit två hyllor fyllda snart, och några av rummen har blivit inredda!
IMG_1598
Tänk att lite urklipp ur gamla AlltiHemmet-tidningar kunde ge så bra resultat!
IMG_1599
Det känns som att de små katterna ska hoppa upp i soffor, stolar och bäddar när som helst…
IMG_1504
Nu måste jag bara hitta fler tidningar och klippa till resten av rumsinredningarna!!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Mitt lilla lilla katthem”

    1. Mjau fast det är lite pillrande kvar. Man kanske skulle ha en tävling om ett av dem sen??! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *