Hoppade ni också högt av åska i natt?

Lightning-Cat
BlixterKatten Åzzkar hade fullt upp med att tämja några vilda åskmoln, men nu verkar han ha fått ordning på dem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Hoppade ni också högt av åska i natt?”

  1. Wikki, jag var jamarrädd i natt, så läskigt, men Sven tog hand om mig. Nästa gång det blir blixt å dunder ska jag specialinkalla Åzzkar hem till oss :-)! Visste inte att han fanns

    1. Mjau, Åzzkar är världens enda kattiska molntämjare och han ser till att blixten inte träffar några katter! *kurr* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *